BROADVIEW | tooling
Snel, eenvoudig, intuïtief!

De BROADVIEW web applicatie helpt je in een paar eenvoudige stappen
een compleet beeld te krijgen van een complexe situatie.

Focus & verzamel
stel vast waar je de focus legt

Met de BROADVIEW applicatie verzamel je vanuit de focus op een simpele en gestructureerde manier relevante informatie over een complexe situatie.

Je weegt de rol en invloed van deze informatie en brengt eenvoudig dwarsverbanden aan.

Verken & speel
laat je verrassen door het bijzondere overzicht

Verken de informatie met behulp van onze innovatieve visualisatie technieken. Zoek hefbomen, traceer dwarsverbanden en deel je bevindingen met belanghebbenden of je collega’s.

Speel met de aspecten die je zou willen aanpakken: je brengt een nieuwe score in en ziet real time wat er met de andere aspecten in de situatie gebeurt.

Doelen & acties
van inzicht naar actie als integraal onderdeel.

Formuleer doelen en acties per aspect en wijs deze toe aan jezelf of aan je teamgenoten. Met behulp van de tijdlijn hou je overzicht op de planning en de uitvoering.

Maak een nieuwe momentopname wanneer de situatie is veranderd. Met BROADVIEW stopt het niet na één keer kijken. Alle momentopnamen krijgen een plek op de tijdlijn.

Overal & veilig
werk plaats onafhankelijk in een veilige omgeving

De BROADVIEW app is een SaaS oplossing, dus geen zorgen over installatie, onderhoud en updates. 24 uur per dag toegang in je eigen werkomgeving.
We werken alleen met Nederlandse hosting providers die voldoen aan de strengste normen op het gebied van beveiliging en beschikbaarheid.

Een hardnekkig herhalend probleem in je organisatie? Een kwestie waar al veel aan gedaan is zonder een echte oplossing te bereiken?

De twee toepassingsvarianten
van BROADVIEW