BROADVIEW | changing perspectives
BROADVIEW | academy van start

BROADVIEW | academy van start

Onder het centrale motto van BROADVIEW: maak de wereld een stuk mooier, verander je perspectief! werd deze week afgetrapt in de BROADVIEW | academy.

De BROADVIEW | academy is een masterclass voor professionele vernieuwers, oplossers en aanpakkers. Een intensief trainingsprogramma, waarin je stevig aan de slag gaat met fundamentele denkwijzen als systems thinking en divergent denken. Maar ook met de toepassing van de BROADVIEW web applicatie.  Kortom, met methoden waarmee je duurzaam verandering brengt in (complexe) situaties.

Zo maakte de eerste groep enthousiaste deelnemers kennis met deze basale manieren van denken. Nieuw denken wellicht, maar vooral ook nieuw aanpakken: oude implementatiemethoden, de bekende stappenplannen en de omvangrijke rapporten worden ingeruild voor een opmerkelijk snelle werkwijze met bijzondere resultaten.

Eén van de belangrijkste doelen van de academy is het doen laten ontstaan van een community van gedreven en geïnspireerde divergente denkers. System thinkers die met de BROADVIEW web tool de tanden zetten in de wicked problems van deze tijd. Maar ook inzichten en ervaringen willen delen rond de aanpak van complexe vraagstukken en elkaar helpen prachtige oplossingen te realiseren.

Tags:

About the Author

mm