BROADVIEW | changing perspectives
Lancering BROADVIEW: de eerste geluiden

BROADVIEW open feedback

Lancering BROADVIEW: de eerste geluiden

De lancering van BROADVIEW | changing perspectives is niet bepaald geruisloos verlopen. Een beknopte bloemlezing van de reacties:

wow, wat ziet dat er mooi en overzichtelijk uit – ben zeer geïnteresseerd – gefeliciteerd, ziet er top uit – jullie hebben daar iets moois in handen dat veel kan gaan betekenen voor de wereld – ik ben met name geboeid door het aanbod voor de zorg, dat de kern raakt – heel interessant, zo’n instrument kan gesprekken geweldig ondersteunen – erg enthousiast over de combinatie van methode en applicatie: indrukwekkend en eenvoudig – vooral onder de indruk van hoe het in elkaar zit – zeer interessant om over door te praten – prachtige site, mooi instrument – geholpen worden om met een werkelijk brede blik te kijken naar bijvoorbeeld je organisatie of cliënt, alle onderlinge relaties en afhankelijkheden in beeld te krijgen en zo echt gericht tot keuzes en acties te komen – dat maakt nieuwsgierig!

We zijn er erg blij mee! Dank voor deze mooie feedback!”


About the Author

mm

Ik heb een intrinsieke drive om complexe vraagstukken te willen begrijpen. Hierbij laat ik geen enkel hulpmiddel onbenut. Ik ben in staat om snel het hele plaatje scherp te krijgen. Mijn doel is bereikt, wanneer de verkregen inzichten effectief kunnen worden benut.