BROADVIEW | changing perspectives
Strategische PersoneelsVerkenning

strategische personeelsverkenning

Strategische PersoneelsVerkenning

BROADVIEW | changing perspectives en iStart slaan de handen ineen. Vanaf 1 februari starten zij met een gezamenlijk programma Strategische Personeelsverkenning (SPV). Hiermee ontstaat een unieke combinatie van top HR expertise en systeemdenken die geheel is gericht op het ontwikkelen van solide strategische personele planningen. 

Een geheel op maat gemaakte versie van de BROADVIEW webapplicatie wordt ingezet om samen met de organisatie op interactieve wijze de elementen van een bedrijfssituatie en de samenhang daartussen in kaart te brengen. Spelenderwijs en met behulp van eenvoudige simulaties wordt met behulp van BROADVIEW gekeken welke acties het verschil kunnen maken. De inzichten die hieruit ontstaan worden direct vertaald naar concrete en gedragen acties welke real-time in de tijd te volgen zijn.

Het bekende BROADVIEW keuzewiel is gevuld met een breed scala aan aspecten met betrekking tot SPV, van trends in de ICT tot eisen aan arbeid en heersende percepties en veronderstellingen. Juist deze brede ‘systeemblik’ in combinatie met de grote betrokkenheid van de organisatie, en de top HR expertise, maken dat deze aanpak de kans van slagen en de effectiviteit van de te nemen acties aanzienlijk vergroot.

Geïnteresseerd in strategische personeelsverkenning?

Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek:

bart@broad-view.nl

Zien hoe het werkt?

Een voorbeeld van een uitgewerkte case study strategische personeelsverkenning is te vinden op broad-view.nl.

Tags: , , , ,

About the Author

mm

Ik heb een intrinsieke drive om complexe vraagstukken te willen begrijpen. Hierbij laat ik geen enkel hulpmiddel onbenut. Ik ben in staat om snel het hele plaatje scherp te krijgen. Mijn doel is bereikt, wanneer de verkregen inzichten effectief kunnen worden benut.

 

Be the first to comment “Strategische PersoneelsVerkenning”