Maak kennis met
De mensen achter BROADVIEW

  • Bart Steverink

Bart Steverink
founder/partner

Ik heb een intrinsieke drive om complexe vraagstukken te willen begrijpen. Hierbij laat ik geen enkel hulpmiddel onbenut. Ik ben in staat om snel het hele plaatje scherp te krijgen. Mijn doel is bereikt, wanneer de verkregen inzichten effectief kunnen worden benut.

  • Jos Metselaar

Jos Metselaar
founder/partner

Ik leef en werk vanuit een ernstige onbehandelbare vorm van nieuwsgierigheid. Niet neerleggen bij de dingen zoals ze nu eenmaal zijn, maar doorzoeken, experimenteren, uitvinden en rondneuzen. Net zolang totdat er ergens iets op z’n plaats valt.

  • Joanne nh Wong

Joanne nh Wong
visual designer

Being a multi-lingual designer with a thinking cap, I have always loved learnings in all fields, in particular intercultural skills. For me happiness is bringing the design synthesis between functions and forms, to make beautiful designs that work well, and to help people have a better life.

  • Antonis Kalou

Antonis Kalou
software developer

I am determined and vivacious. I strive for excellence and believe in simplicity. Simplicity is elegance.

Samenwerkingspartners

  • Anna Soedira

Anna Soedira
Samenwerkingspartner mediation / juridisch advies

Als mediator geloof ik sterk in de kracht van verbinding. In een conflictsituatie ben ik daar altijd naar op zoek. Verbinding geeft je de moed om de ander en jezelf te kunnen zien. Ik zet mij in om de openingen die daardoor ontstaan optimaal te kunnen benutten, zodat in gezamenlijkheid naar oplossingen voor het conflict kan worden gezocht.

  • Geert Klein Breteler

Geert Klein Breteler
Samenwerkingspartner MeXtra

Ik leef en werk vanuit de passie om mooie dingen voor de zorg te ontwikkelen. Mijn ervaring in de zorg heeft ertoe bijgedragen het anders en beter te willen doen. Mijn filosofie daarbij is Groot Denken, Kleine Stappen maken en Vandaag Starten.

  • Maarten Dekker

Maarten Dekker
Samenwerkingspartner MeXtra

Ik ben van nature een bouwer. Dat begon ooit met Lego, maar nu zijn het grote, complexe web-applicaties. Hoe meer puzzelstukjes hoe interessanter; stapje voor stapje er grotere stukjes van maken, totdat er een paar mooie grote overblijven. Vind ik leuk!

  • Rein Heddema

Rein Heddema
Samenwerkingspartner Strategische PersoneelsVerkenning

Ik wil graag betekenisvol bezig zijn. Dat kan door mensen en organisaties beter te laten functioneren. Door hen te helpen meer van hun mogelijkheden te benutten. Hiervoor zet ik graag mijn (HR) expertise en (bestuurlijke) ervaring in. Zodat anderen beter kunnen gaan renderen.

  • Henry Livestroo

Henry Livestroo
Samenwerkingspartner strategie

Ik geloof in de kracht van eenvoud. Ik heb een natuurlijke drive om zaken eenvoudiger te maken. Een probleem oppakken, uit elkaar halen en net zolang zoeken tot de verbanden en de kern van het probleem zichtbaar wordt.

  • Deanne Radema

Deanne Radema
Samenwerkingspartner zorg & welzijn

Ik sta voor beweging. Van mensen, van kennis, van vraagstukken, van organisaties. Vanuit de dagelijkse praktijk van professionals en organisaties nieuwe inzichten en vergezichten inbrengen, kleur toevoegen en andere paden inslaan. Kaders bieden, maar niet inkaderen. Om ten slotte niet te vergeten een en ander concreet te maken voor de praktijk van morgen. En om met Loesje af te sluiten: ik zie BROADVIEW als de ideale hangplek voor vrije gedachten!