BROADVIEW | tooling
ontwikkel, los op, vernieuw!

In enkele stappen ontstaat er een glashelder beeld van een complexe situatie.

Slimme applicatie

Hiervoor hebben wij geweldig gereedschap ontwikkeld, de BROADVIEW | Adaptive Systems Application (ASA).

BROADVIEW | ASA is een webbased applicatie die het mogelijk maakt om elke complexe situatie snel en op een eenvoudige manier in beeld te brengen.

Zo combineren wij fundamentele de methodiek van systeemdenken met uitermate innovatief gereedschap, in een high-end consultancy.

Verken & speel
laat je verrassen door het bijzondere overzicht

Verken de informatie met behulp van onze innovatieve visualisatie technieken. Zoek hefbomen, traceer dwarsverbanden en deel je bevindingen met belanghebbenden of je collega’s.

Speel met de aspecten die je zou willen aanpakken: je brengt een nieuwe score in en ziet real time wat er met de andere aspecten in de situatie gebeurt.

Overal & veilig
werk plaats onafhankelijk in een veilige omgeving

De BROADVIEW app is een SaaS oplossing, dus geen zorgen over installatie, onderhoud en updates. 24 uur per dag toegang in je eigen werkomgeving.
We werken alleen met Nederlandse hosting providers die voldoen aan de strengste normen op het gebied van beveiliging en beschikbaarheid.

Een hardnekkig herhalend probleem in je organisatie? Een kwestie waar al veel aan gedaan is zonder een echte oplossing te bereiken?

De twee toepassingsvarianten
van BROADVIEW