BROADVIEW | intern & extern advies
nieuw perspectief in consultancy

Nieuw gereedschap

Sta je als (intern) adviseur voor de uitdaging een behoorlijk ingewikkelde case te moeten aanpakken, dan biedt BROADVIEW | changing perspectives je gereedschap dat ongekende mogelijkheden opent.

De BROADVIEW applicatie en het achterliggende systems thinking en divergente denken geven je als adviseur, veranderaar of interventor een enorme voorsprong. Deze universele manieren van denken hebben zich wereldwijd bewezen binnen een breed scala aan ondernemingen en initiatieven op het gebied van complexe strategische vraagstukken.

Ontdek samen met je klant het enorme potentieel dat vrijkomt met deze manier van werken. Pak complexe problematiek bij de wortel aan, help een strategie te ontwikkelen die ook op de langere termijn stevig overeind blijft of ga voor een interventie die de zaak werkelijk vooruit helpt!

Ga zelf aan de slag

Overtuigd van de kracht en de mogelijkheden van deze nieuwe manier van werken? Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf te scholen en te trainen in de BROADVIEW | academy.

Je stapt in een intensief programma waarin je wordt meegenomen in de theoretische basis van het systeemdenken en de praktische toepassingen van de BROADVIEW applicatie.

Of besteedt uit

Een handig alternatief is het uitbesteden van de klus. Trek samen met één van onze expert-consultants op in het aanpakken van het complexe vraagstuk. Ervaar maatwerk pur sang, implementeer samen de BROADVIEW applicatie op maat van je eigen organisatie of ontwikkel gezamenlijk een inspirerend intern trainingsaanbod op het gebied van systeemdenken, divergent denken, serious gaming, scenario testing, enz.