BROADVIEW | management & bestuur
voor beslissingen die het verschil maken

Voor ondernemingen

Of je nu een een grote onderneming bestuurt of aan de wieg staat van een kansrijke StartUp, deze vragen bepalen je succes: waar wil je naar toe en wat zet je in en stimuleer je of wat moet worden beperkt / gestopt om daar te komen?
Met BROADVIEW maak je zichtbaar welke zaken invloed op elkaar hebben en wat er gebeurt wanneer je op één plek in het systeem iets verandert.

Duidelijk wordt hoe omgevingsomstandigheden zich verhouden, welke invloed cultuurelementen als bijvoorbeeld vertrouwen en beeldvorming hebben. Hoe je als organisatie omgaat met disrupties en inspeelt op onzekerheden.

bekijk de voorbeelden

Voor (overheids)projecten

Ontwikkel met BROADVIEW ijzersterk overheidsbeleid en pak omvangrijke projecten in de samenleving aan met duurzaam succes en grip op de inzet van middelen.

Krijg meer grip op de vele actoren die een situatie in een (lokale) samenleving bepalen en beïnvloeden. Beslis meer samenhangend vanuit het complete plaatje waarin krachten, belangen en beleidsafspraken elkaar tegenpolen lijken te zijn? Zwem tegen de stroom van kritiek op of enthousiasmeer groepen die er een geheel andere mening op na houden?

bekijk de voorbeelden