BROADVIEW | individuele ontwikkeling
voor keuzes die werkelijk aansluiten

Complexe situaties

Wanneer je dagelijks als professional bezig met de ontwikkeling van mensen, dan ervaar je hoe complex en kwetsbaar deze ontwikkeling in elkaar kan zitten. Voor het maken van juiste keuzes is het nodig dat je maximaal zicht hebt op iemands unieke situatie en eigenschappen. Dat hiervoor niet direct alle informatie op tafel ligt is evident. Ook ontbreekt het vaak aan tijd en middelen om een compleet plaatje van iemand samen te stellen. Met alle risico’s van dien.

Met de BROADVIEW applicatie krijg je een complexe individuele situatie relatief snel in beeld. Samen met je leerling, student of cliënt verander je het perspectief waarmee je naar zijn / haar situatie kijkt en ontdekt welke mogelijkheden echt passen.

Basisonderwijs

Ontdek hoe BROADVIEW | changing perspectives helpt bij het vormgeven en uitvoeren van onderwijs-zorg-arrangementen. Of hoe leerlingen die extra aandacht nodig hebben, deze aandacht volledig op maat van hun eigen energie, kracht en mogelijkheden krijgen ingericht.
Maar ook hoe je tijd kan besparen doordat een gekozen aanpak veel beter aansluit op de eigenheid van het kind.

Voortgezet en hoger onderwijs

In het voortgezet onderwijs is het maken van keuzes een wezenlijk onderdeel van de onderwijsloopbaan. De juiste keuze bepaald immers hoe de komende beroepspraktijk eruit gaat zien. Soms lijkt een juiste keuze mijlenver weg.
Ontdek hoe je met de BROADVIEW applicatie de unieke situatie van een leerling glashelder in beeld brengt, waardoor keuzes die echt bij iemand passen zichtbaar worden.

bekijk de voorbeelden

Loopbaan en (re)integratie

Soms loopt een loopbaan niet volgens plan, zijn er verkeerde keuzes gemaakt of is verder functioneren in de baan niet meer mogelijk.
Soms lijken nieuwe perspectieven verder weg dan ooit of lijkt terugkeer in werk na ziekte nauwelijks meer mogelijk.

Kijk hoe je samen met je cliënt de individuele situatie in de BROADVIEW applicatie glashelder in beeld brengt. Een nagenoeg volledig beeld, waarin je samen nieuwe kansen ontdekt.

(Top)sport

Als aanstormend talent ben je samen met je coach voortdurend op zoek naar de ideale combinatie van training, rust en voeding. Er bestaan uitgebreide trainingsschema’s en sportersdiëten die je hierbij kunnen helpen. Wanneer je hier ook andere invloeden zoals de thuissituatie, financiën, vrienden en familie bij betrekt wordt het al snel erg ingewikkeld en daardoor lastig om te achterhalen waar voor jou het optimum ligt. De BROADVIEW web-applicatie helpt je bij het verkrijgen van dit inzicht, en stelt je in staat effectieve keuzes en plannen te maken.